Real Life FORTnite is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Zwangere vrouwen en mensen met gezondheidsklachten zoals epilepsie moeten voor zichzelf inschatten of mee spelen voor hen geschikt is. De laserstralen zijn niet schadelijk voor uw gezondheid.

De speelduur van één sessie is negentig minuten, waarin meerdere ronden gespeeld kunnen worden. Hierbij zijn vijf minuten speluitleg inbegrepen. Het is niet mogelijk de duur van het spel te verlengen d.m.v. een extra sessie.

Een spel kan gestart worden bij het minimum aantal deelnemers van vier personen. Reserveert u voor een kleiner aantal personen, dan zal uw reservering worden samengevoegd met een andere groep. Het maximum aantal deelnemers voor één spel is tweeëntwintig personen. Groepen die groter zijn dan tweeëntwintig personen zullen worden onderverdeeld in kleinere groepjes en worden verdeeld over meerdere spellen.

Deelnemers gaan akkoord met publicatie van eventueel beeldmateriaal en scores waarin zij voorkomen op de website en social media kanalen van getagged.

COVID-19 maatregelen

Voor iedereen gelden de basisregels zoals opgesteld door de Rijksoverheid:

  • was je handen zo vaak mogelijk
    hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • gebruik papieren zakdoekjes
    schud geen handen
  • houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen (geldt niet voor kinderen t/m 18 jaar oud)
  • blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius
  • blijf thuis indien je huisgenoten hebt met verkoudheidsklachten en koorts (38 graden Celsius of hoger) en/of benauwdheid

De organisatie van Real Life FORTnite zorgt voor zeep & desinfecterende middelen en wijst deelnemers op het belang van handen wassen. Het speel materiaal wordt vaker en met extra hygiënemaatregelen schoongemaakt conform de hygiënerichtlijnen van het RIVM.

Drugs en alcoholgebruik

Het gebruik van drugs is niet toegestaan. Bij verdenking van drugsgebruik behoudt het personeel van Real Life FORTnite het recht de persoon in kwestie niet te laten meespelen en te verwijderen van het speel terrein. Dit geldt ook voor overmatig alcoholgebruik.

Reserveren

Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden als u er zeker van wilt zijn dat u op het door u gekozen tijdstip kunt deelnemen.

Een reservering wordt gedaan voor het aantal personen dat aan het spel deelneemt. Real Life FORTnite behoudt zich het recht om verschillende reserveringen samen te voegen in één spel. Er kan niet worden gegarandeerd dat u het speel terrein voor uzelf hebt tenzij u betaalt voor het maximum aantal beschikbare plaatsen.

Aanvangstijd

De tijd die in de bevestiging van uw reservering wordt aangegeven is de aanvangstijd van het door u gereserveerde spel. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om minimaal tien minuten van tevoren aanwezig te zijn. Bij te laat komen kan Real Life FORTnite niet garanderen dat het gemiste spel op een ander tijdstip kan worden ingehaald.

Aansprakelijkheid

Real Life FORTnite houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Het meebrengen van waardevolle spullen geschiedt op eigen risico. Er zijn geen kluisjes aanwezig.

Eigen risico

Het deelnemen aan het spel geschiedt op eigen risico. Lichamelijk letsel opgelopen tijdens een bezoek aan Real Life FORTnite kan niet worden verhaald op het bedrijf.

Instructies

Instructies en aanwijzingen van het personeel dient ten alle tijden te worden opgevolgd. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven behoudt het personeel van Real Life FORTnite het recht u te verwijderen van het speel terrein.

Schade

Real Life FORTnite behoudt het recht om schade aan haar eigendommen te verhalen op de aanrichter of de verantwoordelijke daarvan. Hieronder valt ook misbruik van het brandalarm en schade aan brandpreventiemiddelen. Bij diefstal zal de politie worden ingeschakeld.

Annuleren

Er is geen mogelijkheid tot restitutie bij het annuleren van een reservering, bij het verminderen van het aantal personen en bij te laat komen. Verplaatsen van een reservering naar een andere datum is mogelijk tot 2 dagen voor het event. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Real Life FORTnite heeft het recht om een evenement te verplaatsen of te annuleren. Indien er sprake is van verplaatsing of annulering van een evenement door de organisator zal u hier op zo kort mogelijke termijn van op de hoogte gebracht worden. In geval van een verplaatsing heeft de klant de mogelijkheid om de wijziging te aanvaarden. Indien de klant ervoor kiest de wijziging niet te aanvaarden, wordt het volledige aankoopbedrag gerestitueerd. Ook in geval van annulering van het evenement zal het volledige aankoopbedrag gerestitueerd worden aan de klant. Real Life FORTnite is niet aansprakelijk voor overige gemaakte kosten die de klant heeft gemaakt.